Gandia projecta un nou ARRUR al Raval

Alumnat de l’assignatura de Regeneració i Renovació Urbana, del Màster Habilitador d’arquitectura de l’Escola d’Arquitectura de València de la UPV, amb els professors Rafael Temes i Luis Segura, han visitat Gandia per recórrer l’ARRUR del Raval, acompanyats per Josep Alandete, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, Amparo Victoria, Regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, i Jordi Hervás, cap de Serveis jurídics d’Urbanisme de Gandia.

«Estem estudiant l’espai sobre el qual s’hi actuarà un nou ARRUR, amb el qual disposarem de 2,6 milions d’euros per a la rehabilitació de 106 immobles del Raval (amb la possibilitat d’ampliar a més habitatges) i la regeneració d’espais públics en aquesta barriada en un projecte pioner al nostre país», ha assegurat Alandete.

A part de la rehabilitació d’habitatges, l’ajuda permet també el cofinançament d’obres que incorporen activitats professionals, comercials i terciàries en el barri, que contribuiran a posar en marxa el seu teixit productiu.

«La intervenció millorarà notablement la imatge d’un dels barris més emblemàtics i antics de Gandia. Aquest districte compta amb un parc immobiliari d’habitatge molt envellit, amb problemes d’accessibilitat, de confort climàtic i d’eficiència energètica que aquesta subvenció ajudarà a remeiar».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies