‘Compta amb mi’,treballant per la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual

La seu d’Asmisaf va acollir ahir una sessió de treball per fomentar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. L’activitat va tindre per títol ‘Compta amb mi’ i va ser organitzada per Plena Inclusió Comunitat Valenciana i per l’Associació. La intenció de la iniciativa és aconseguir la inserció social a través d’empreses i analitzar la situació d’ocupació des de la perspectiva de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les empreses i organismes públics de l’entorn de la Safor.

La jornada va comptar amb l’assistència de la regidora d’Educació, Carme Fuster; i la participació del regidor de Coordinació Administrativa en l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Prieto, qui ha explicat als assistents que l’Ajuntament de Gandia ha estat pioner en la implantació de les conegudes com Clàusules Socials de contractació que s’inclouen en els plecs de contractes com jardins o neteja l’obligatorietat de comptar amb persones amb diversitat funcional i ha afegit que l’administració ha de ser l’encarregada de donar exemple a l’hora aconseguir una veritable inclusió amb persones amb diversitat funcional i discapacitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies