Les veus de la solidaritat s’uneixen en Gandia

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del coordinador del Festival de Cors benèfic, Juan Miguel Terrazas, i els membres de l’Associació de Diversitat Física de Gandia, Menchu Pla Vicens i Daniel Benigno Suárez, ha presentat el concert, que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.

6 cors de la Safor-Valldigna uneixen les seues veus per una causa solidària, recaptar forns per a l’Associació de Diversitat Física de Gandia. Així, hi actuaran: La Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna de Simat, la Coral Santa Cecília d’Oliva, l’Orfeó del Real de Gandia, la Coral del Centre Musical de Beniopa, el Cor de l’Associació Artístic-Musical Sant Blai de Potries i el Cor de la Societat Musical de Benirredrà. Hi representaran músiques de tot tipus en versió coral: havaneres, populars, pop, boleros, poemes musicats, bandes sonores, temes de musicals, etc. “Agraïm la participació de les corals de la Safor-Valldigna, la seua solidaritat, com no podia ser d’altra manera”, ha expressat Terrazas.

L’entrada-donatiu es pot adquirir, per 5 euros, a la Casa de la Marquesa. “Des de l’Associació de Diversitat Física volem tractar de millorar la qualitat física dels nostres socis, però també el que ens preocupa són les nostres pors, la soledat, els nostres silencis… I les corals donaran veu als nostres silencis. Gràcies per les seues veus de solidaritat!”, ha manifestat Benigno.

Finalment, González ha destacat la necessitat d’aquest tipus d’activitats: “Per a nosaltres és important que el Teatre Serrano, a banda de les activitats que es programen des del departament de Cultura, tinga una vida activa, que done suport a la inclusió social des de la Cultura”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies