Altea va a Madrid per seguir avançant en la segona fase del seu Front Litoral

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la portaveu del grup municipal PSPV-PSOE, Vicenta Pérez, acompanyats per tècnics municipals, van mantenir dimarts a Madrid una reunió en la Subdirecció General per a la Protecció de la Costa, del Ministeri per a la Transició Ecològica, per continuar avançant en el projecte del front litoral.

Aquesta reunió la va sol·licitar l’Ajuntament per seguir avançant en la tramitació de l’expedient, i es va parlar del contingut del conveni entre l’Ajuntament i el Ministeri perquè es puga completar el procediment de licitació; motiu el que van assistir també els tècnics municipals d’Urbanisme i d’Hisenda. Davant la situació del Govern en funcions, es feia necessària la visita, per tancar aspectes tècnics.

L’alcalde es mostra positiu, ‘’perquè continua tot el procediment favorablement’’. A falta d’uns informes per a poder signar el conveni, es preveu que a finals d’any o principis del següent es podrà començar el procediment de licitació de les obres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies