Tachi Lloret dóna a Altea l’obra que va pintar durant la presentació de la Capitalitat Cultural

L’artista local Tachi Lloret ha donat al municipi d’Altea, el quadre que va pintar en directe durant la gala de presentació d’Altea Capital Cultural Valenciana 2019-2020 que va tenir lloc el passat 16 de juny. La recepció de l’obra ha anat a càrrec de l’alcalde, Jaume Llinares; l’edil de Cultura, Aurora Serrat, el regidor de Patrimoni, Rafael Ramón i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez.

Es tracta d’una obra, de grans dimensions, homenatge a tres dels pintors establerts a Altea amb més projecció i ja morts, com són Batiste Sant Rok, Eberhard Schlotter i Juan Navarro Ramón. Quadre que serà exposat a la Casa de Cultura.

L’Alcalde ha destacat la qualitat pictòrica de l’obra de Tachi Lloret, la seua espectacularitat en la creació i ha agraït a l’artista la donació, perquè amb ella se segueix augmentant el fons pictòric del municipi i el patrimoni cultural alteà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies