Gandia cultural per a la inclusió social

El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat del president d’ASAEM Salut Mental la Safor, José Vázquez, i del membre de la companyia Aiguamar Teatre, Mariano Lloret, van presentar l’actuació “Trio Faraona”, que es representarà el divendres 18 d’octubre, a partir de les 21 h, al Teatre Serrano. L’acte té una finalitat solidària, ja que la taquilla recaptada anirà destinada a sufragar les activitats que realitza durant tot l’any ASAEM. “A més, dins la tasca de rehabilitació, les activitats culturals ens ajuden a que la integració siga més plena. Des de fa anys busquem espais de visibilitat fora de la salut mental, el nostre treball diari”. Vázquez ha aprofitat per recordar que durant la pròxima setmana, a partir de dilluns, un estand d’ASAEM estarà present al Centre Comercial “La Vital”, amb informació i venda de productes de l’associació. També s’hi podrà visitar la seua exposició “INTEGRADOS” i als cines es projectarà abans de cada pel·lícula un spot del col·lectiu. Dissabte 19, s’hi farà un conta-contes del llibre “La colla de Nelson”, de José Figueres. I el 26 d’octubre tindrà lloc el tradicional sopar benèfic, que es trasllada enguany a “TU&ME resort”.

Per la seua banda, l’autor de “Trio Faraona”, Mariano Lloret, ha posat en valor la fórmula d’ASAEM “per tal d’aconseguir més visibilitat i pal·liar l’estigmatisme de les malalties mentals. És una sort i una riquesa per a la ciutat de Gandia”. L’obra és una comèdia que crida a la reflexió durant i després de la representació.

“L’objectiu del departament de Cultura és posar el Teatre Serrano a disposició dels col·lectius socials com a altaveu de les seues reivindicacions i perquè ajude a la seua autogestió. En aquest sentit, ASAEM és un referent, no només en el seu àmbit, sinó també en el cultural. A més, “Trio Faraona” aporta qualitat al Serrano, per això convide la ciutadania a assistir-hi”, ha conclòs González.

Les entrades anticipades per a l’espectacle tenen un preu de 8 €, que es poden adquirir en tiquetea.com, el CRIS d’ASAEM, o el Centre Associatiu Joan Climent (plaça de les Xocolateres). A Oliva, a Multicoses i el Bar Nou Oficina. A Tavernes, al Centre Social “Braç Treballador”. O en taquilla del Serrano, abans de l’espectacle, a 10 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies