El Webit Festival portarà a VALÈNCIA 15.000 participants i més de 1.500 start ups

El mes de juny de 2020 València es convertirà en seu del Webit, un festival internacional de la innovació i el coneixement al qual es preveu que assistisquen 15.000 persones i més de 1.500 startups. Este matí han sigut presentades en La Base de la Marina les línies mestres d’un esdeveniment internacional per al qual València va ser triada com a seu en competència amb altres 26 ciutats.

 

«Hui fem un pas més perquè València, el mes vinent de juny de 2020, albergue l’esdeveniment internacional Webit, que portarà a la ciutat a 15.000 participants i més de 1.500 startups de tot el món», ha destacat la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé, que ha participat en un acte de presentació junt a la consellera d’Innovació, Universitat, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i el CEO del Webit festival, Plamen Russev.

 

«És un esdeveniment on es presentaran projectes d’innovació tecnològica que poden canviar el futur de la societat i de l’economia tant a la nostra ciutat com a nivell nacional i internacional», ha afegit Pilar Bernabé davant un auditori del qual formaven part la regidora de Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, el regidor de Turisme, Emiliano García Domene, el president de la confederació Empresarial valenciana (CEV), Salvador Navarro, així com representants de les dos universitats públiques valencianes.

 

«En este acte manifestem el suport clar de les administracions valencianes, de les universitats i també de tot el sector econòmic de la ciutat de València a un  esdeveniment amb el qual València es referència una vegada més a nivell internacional com a ciutat tecnològica i de la innovació», ha assegurat Pilar Bernabé.

 

La consellera d’Innovació, Carolina Pascual, ha afirmat, per part seua, que «en este moment són molt importants les aliances per a trobar entre tots solucions compartides i generar sinergies entre nosaltres. I gràcies a eixa col·laboració es podrà celebrar el Webit 2020 a València, que ens posarà en el punt de mira la innovació». La consellera ha afegit que «la celebració del Webit és fruit de la cultura de la innovació. Una trobada que reunirà el nostre ecosistema emprenedor i a persones de més de 120 països. Una cita per donar a conèixer el talent local a nivell mundial».

 

El CEO del Webit Festival ha contat que «des del primer moment percebem l’energia positiva que transmet la ciutat de València i això va influir a l’hora d’elegir-la entre totes les candidates que optaven. Per això estem hui ací» Plamen Russev ha presentat un vídeo amb imatges de l’anterior edició del Webit, celebrada a Sofia, durant la qual València va ser triada com a seu per a la de 2020. En la capital búlgara l’impacte econòmic del Webit en l’economia local va ser de 60 milions d’euros i més del 70% dels participants van ser directius d’alt nivell».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies