València fomenta el comerç amb la campanya la “Festa de l’Amor”

La Regidoria de Comerç ha llançat la campanya ‘Festa de l’amor’, que «fomentarà el comerç local arran la tradicional celebració de Sant Dionís, coneguda com la festa dels enamorats i enamorades valencianes”. Així, amb cartells instal·lats al mobiliari urbà, instarà la ciutadania amb el missatge “estima tots els dies, regala en Sant Dionís», tal com ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

Els cinc cartells dissenyats per a esta campanya s’exhibixen en 160 mupis (suport publicitari) de la ciutat. Amb l’esmentat missatge i il·lustracions “que fan partícip a la ciutadania i l’inviten a acostar-se al seu forn més pròxim per a comprar la tradicional mocadorà i gaudir del contingut creat per als 1.000 packs de ‘Festa de l’Amor’ que s’han repartit entre els més de 300 forns i pastisseries associades de la ciutat”.

Enguany, la campanya posa el focus en l’origen de la festa «i anima a reflexionar sobre el concepte de l’amor. De fet, la proposta té com a objectiu la promoció i el suport al comerç local a través de la tradició. Però volem arribar a tota mena de públic», ha manifestat el regidor, qui ha parlat d’una campanya integral «que mostra una perspectiva actual d’una tradició que es remunta 300 anys enrere».

«Davant la proposta d’elaborar una campanya integral, amb distints suports i amb un missatge diferent però respectant la tradició, ens vàrem reunir per a plantejar què podíem fer al voltant d’un tema tan recurrent com és el tema de l’amor. Així que decidim adaptar el missatge als nous temps, on el concepte d’amor tradicional tal com el coneixem s’ha anat transformant. Amor pot ser la nostra parella, però també la nostra família, els nostres amics, les nostres mascotes, el nostre barri o el nostre planeta», ha reflexionat el regidor.

Per la seua banda, Jorge Timoteu, director creatiu de l’estudi Pixelar-te, -els creadors de la campanya- ha dit que «en una societat com l’actual, cada dia més individualista i solitària, es fa necessari i urgent el missatge d’amor global, de solidaritat. Així va ser com vam arribar a la conclusió que esta campanya podria servir per a preservar una tradició tan antiga com Sant Dionís, i que al mateix temps servisca per a recordar-nos el que de veritat estimem».

«Les xarxes socials també s’ompliran de missatges a través d’animacions basades en les il·lustracions dissenyades per als cartells. L’objectiu: mostrar l’essència de la tradició, promoure el comerç local i conscienciar sobre la necessitat d’un planeta més amable, conscient, participatiu i responsable. ‘Hem de cuidar el que estimem, a qui estimes tu?’ és la reflexió final que deixa sobre la taula la campanya», ha detallat Galiana.

Carlos Galiana ha animat a tots els valencians i valencianes i participar de la festivitat de Sant Dionís acudint als forns de barri i regalant les tradicionals fruites, piules i tronadors als seus sers estimats. “Els valencians tenim el nostre propi Sant Valentí, més antic i amb més història, celebrem-lo!”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies