La Generalitat crea la comissió de seguiment per a la defensa dels interessos dels sectors productius valencians a l’exterior

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball ha creat la comissió de seguiment per a la defensa dels interessos dels sectors productius valencians en els acords comercials de la UE amb tercers països. La finalitat és analitzar l’impacte dels acords de comerç internacional en els sectors valencians i articular el posicionament en defensa comercial davant els òrgans competents.

Aquesta comissió s’ha constituit en l’àmbit de les competències de la Direcció General d’Internacionalització, en coordinació amb la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i amb la Conselleria de Presidència.

En aquest òrgan, també participen les associacions sectorials més representatives dels sectors productius valencians, del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i de la Confederació Empresarial Valenciana.

En la constitució de la comissió, s’ha presentat l’estat de situació dels acords de lliure comerç en negociació. També s’han preparat les qüestions que es traslladaran al conseller coordinador en temes de comerç de la Representació d’Espanya davant la UE en la reunió que la directora general d’Internacionalització mantindrà el pròxim 19 de setembre a Brussel·les. En aquest sentit, també s’han tractat les propostes de treball a seguir.

Les associacions sectorials assistents a la reunió de la Comissió han estat Fedai, Unifam, Ateval, Avecal, Aec, Asepri, Aefj, Avep, Quimacova, Anffecc, Ascer, Mármol de Alicante, Arvet, Aseban, Fedacova, Asfplant, Aecta, així com del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i de la Confederació Empresarial Valenciana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies