Altea es suma a la campanya “Mans al Riu”

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Altea, que encapçala Jose Orozco, se sumarà al «Mans al Riu», la històrica campanya de voluntariat ambiental de la Fundació Limne, entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana.

 

Esta campanya, que se celebra una vegada a l’any, complirà enguany la seua desena edició i, seguint l’esperit d’anys anteriors, perseguirà crear consciència en la ciutadania sobre la necessitat d’atendre a l’estat dels nostres rius frenant, en la mesura del possible, les pràctiques que els degraden.

 

«Mans al Riu» és una jornada de neteja de rius que s’organitza alhora en diversos municipis i que pretén visibilitzar l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus. Des de Limne assenyalen que «cada any arrepleguem dels rius desenes de neveres, pneumàtics, bombones de butà, mobles o altres andròmines que no pertoquen a la natura». Per això i amb ànim de resoldre el problema, durant el transcurs de la jornada els monitors informen els i les participants sobre el destí que correspon a cada residu, donant també detalls de la recollida municipal.

 

La campanya arribarà enguany als municipis d’Altea, Albalat de la Ribera, Alborache, Alfarb, Algemesí, Alzira, Beniarbeig, Bétera, Borriana, Canals, Carcaixent, Carlet, Catadau, Catarroja, el Verger, Gandia, Guardamar del Segura, L’Alcora, L’Alcúdia, L’Eliana, La Pobla de Vallbona, Llombai, Manises, Ondara, Quart de Poblet, Sot de Xera, Sueca, Vilallonga, Xixona i Yátova, gràcies al patrocini de Global Omnium i Ecovidrio i a la col•laboració dels ajuntaments que s’han sumat a esta històrica campanya de voluntariat ambiental.

El regidor de Medi Ambient anima la ciutadania del municipi a sumar-se a l’acció i col•laborar en la conservació i millora dels nostres ecosistemes. “Totes les persones que vulguen unir-se a aquesta activitat, compromesa i solidària amb el medi ambient, hauran d’acudir el dia 29 de septembre, a les 10 hores, a parking del mercadet, des d’on s’accedirà al punt d’actuació”; ha asenyalat Jose Orozco.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies