Mastodonte, amb Asier Etxandía i Enrico Barbaro, arriba a Sagunt a Escena

Asier Etxandía i Enrico Barbaro formen el grup Mastodonte, un projecte que arriba amb la intenció de revolucionar el panorama musical tal com el coneixem. El seu debut discogràfic és molt més que un àlbum, es tracta de tota una experiència sensorial i una explosió de sensacions expressades a través de la música.

Asier Etxandía i Enrico Barbaro, després de dos anys de composició, producció i gravació, han creat Mastodonte com un projecte musical en què conflueixen els sons i les influències de l’actor i cantant bilbaí i del multiinstrumentista napolità amb qui Etxandía ja va treballar en el seu vibrant espectacle musical ‘El intérprete’, amb el qual va estar quatre anys de gira.

El duo presenta en Sagunt a Escena el primer disc del projecte, en el qual ressonen melodies nítides gràcies a la producció cuidada d’atmosferes ‘synth pop’, energia ‘rock’, a més de ritmes amb tocs ‘funk’ amb influència ‘soul’ amb la veu afilada d’Etxandía.

En la seua actuació en directe el grup combina textos viscerals i melodies severes amb matisos ‘techno’, escenari en què Asier Etxandia té un carisma aclaparador i una veu de gran potència dramàtica que el converteix en un mestre de cerimònies implacable. Amb tot, sens dubte, la complicitat amb Enrico Barbaro i la resta de la banda és la clau del seu gran directe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies