Gandia tanca les platges de Venècia i Marenys causa de les fortes pluges d’ahir

Les platges de Venècia i de Marenys de Rafalcaid romandran tancades durant les pròximes hores a causa de les fortes pluges que es van produir ahir i on es van comptabilitzar prop de 50 litres per metres quadrats en menys de mitja hora.

Dit episodi de pluges, i després les anàlisis realitzades per la Direcció General de l’Aigua, han detectat un augment en el nivell de bateries que recomanen establir la bandera vermella i la prohibició del bany.

Hui s’han realitzat noves analítiques que aportaran els resultats matí i en cas de ser normals, es procedirà a l’obertura al bany.

Des del departament de Turisme s’informa que aquest episodi de pluges no ha afectat en cap cas a la platja Nord de manera que tots els serveis es continuen oferint amb normalitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies