Altea ha superat el 92% en ocupació durant el mes de juliol

Segons les dades facilitades pels establiments hotelers alteans així com per la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació del mes de juliol a Altea ha estat molt similar al de l’any 2019, amb tot just un descens de mig punt, aconseguint una mitjana del 92,13%. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González, que ha fet balanç de les xifres d’ocupació a Altea del mes de juliol.

 

Amb les xifres a la mà, Altea lidera el rànquing d’ocupació de la Costa Blanca a la segona quinzena del mes de juliol, per davant de Calp, l’Albir, Finestrat i Alacant Sud.

 

Pel que fa a les visites guiades, organitzades per la regidoria de Turisme, «les altes temperatures, per l’onada de calor, han provocat que participació haja estat un poc inferior a la de l’any passat, arribant als 100 assistents. Les rutes que s’han ofert durant el juliol han estat les d’Altea, Altea la Vella, Camí Reial i Cap Blanch, amb un total de 13 visites», ha assenyalat González.

 

Pel que fa a les atencions turística del mes de juliol a la Tourist Info i en el punt d’informació habilitat per a l’estiu a la Plaça de l’Església, en ple nucli antic, aquestes han patit un lleu descens respecte a les de l’any anterior en el mateix període, però les xifres segueixen sent positives amb un total de 2.295 atencions a l’Oficina Municipal de Turisme i 1.805 en el punt d’informació del nucli antic.

 

Finalment, l’edil de Turisme ha valorat positivament les xifres i espera que tot i la bondat de les mateixes, el mes d’agost les supere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies