El II Repte Solidari Cia Gandia recapta al voltant de 4.700 euros per la lluita contra el càncer

La regidora Delegada d’Esports, Lydia Mornat; junt la presidenta del Club de Rem Cía Gandia, Nani Vela; i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Maribel Codina; han mostrat els resultats obtinguts del Repte Solidari Cia Gandia que es va dur a terme el 14 de juliol a la Platja de Gandia.

Aquesta jornada, on participaven tres grups de remers que recorrien distàncies de 42, 20 i 18 kilòmetres respectivament, va mobilitzar a una gran massa de gent per tal de que compraren els dorsals simbòlics de la carrera i les samarretes que es van ficar a la venda al port de Gandia. El preu recaptat va ser de 4.377€ que es destinaran per ajudar a trobar la cura a la malaltia.

 

Vela ha anunciat que la jornada va ser “increïble i super emocionant. No esperàvem tenir aquella rebuda i ens vam donar conter de la capacitat que teníem a l’hora de mobilitzar”.

 

Per altra banda, el repte ha servit per tal d’ensenyar els valors a molta gent que hi va assistir i, a més, fomentar un dels esports que estan tenint una gran importància al nostre territori.

 

Morant ha agraït a tots els presents i als col·laboradors que han fet possible aquesta col·lecta i ha deixa’t clar que “l’Ajuntament sempre estarà disposat a ajudar en tots aquests tipus d’actes benèfics”.

 

Recordar l’homenatge que es va realitzar durant el repte a la xiqueta que va lluitar contra el càncer durant molt de temps, Nekane.

 

Codina ha conclòs dient: “Solament volem donar les gràcies des de l’Associació per aquest repte tan bonic. Esteu ensenyant a ser solidaris i, a més, a fomentar l’esport”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies