Medi Ambient i Turisme organitzen rutes guiades de Snorkel a l’Olla d’Altea

Les regidories de Medi Ambient i Turisme, regides per José Orozco i Xelo González, respectivament, posen en marxa una nova activitat aquàtica; Immersió lleugera amb guia subaquàtic a la platja de l’Olla d’Altea. L’activitat, gratuïta, tindrà lloc tots els dimecres fins a setembre de 10 a 12.

 

Segons han explicat els edils, l’activitat consistirà en accedir des de la platja fins a l’illa, fent un recorregut guiat en el qual es reconeixerà tota la nostra fauna i flora mediterrània, en molt bon estat de conservació al llarg de la barra litoral, esculls i boscos submarins existents entre la platja i l’illa de l’Olla. A més, es recolliran plàstics durant el trajecte.

 

L’activitat compta amb la col·laboració de l’empresa Poseidón, qui cedirà l’equipament per a la immersió lleugera i les xarxes per a la recollida del plàstic.

 

El punt de trobada serà a la platja a l’alçada de l’hotel Villa Gadea, on es donarà una breu explicació als assistents, que hauran d’acudir amb equip lleuger d’aletes, ulleres i tub, protecció solar o samarreta protectora.

 

El nivell d’exigència de l’activitat s’adaptarà a la formació del grup i a les condicions climatològiques.

 

José Orozco i Xelo González conviden a la participació i apunten que les inscripcions han de materialitzar-se en mediambient@altea.es amb les dades personals com l’edat i el número de DNI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies