Els professionals de les Matemàtiques coneixen la gastronomia valenciana amb ‘Del Tros al Plat’

Professionals que participen aquesta setmana en el Congrés Internacional de Matemàtica Industrial i Aplicada (ICIAM) que se celebra en la Universitat de València (UV) han pogut conéixer de primera mà una gran varietat de productes de la gastronomia valenciana amb ‘Del Tros al Plat’.

 

Pa artesà, fruita fresca del dia de Mercavalencia, sucs de taronja valenciana acabats d’esprémer, embotit i la tradicional coca de llandasón alguns dels productes que els congressistes procedents d’univers

itats de tot el món han pogut tastar hui mateix sota el paraigua de ‘Del Tros al Plat’ en la Facultat de Psicologia.

 

El Patronat de Turisme de València oferirà un esmorzar valencià a l’inici de cada jornada del ICIAM fins divendres que ve en l’espai ‘Del Tros al Plat’ habilitat en el vestíbul de la Facultat de Psicologia de València.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies