ActualidadComunidad ValencianaEn Valencià

El centre cultural CaixaForum València a l’Àgora una realitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dijous, junt amb el president de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ i de Criteria Caixa, Isidro Fainé, les obres del futur centre cultural CaixaForum València, que s’ubicarà a l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Tots dos han comprovat -amb explicacions per part de l’arquitecte Javier Peña i la cap de projecte, Maribel Botella- com transcorren els treballs d’adequació d’un espai que serà una realitat en el primer quadrimestre de 2022 i que, amb una superfície de 6.500 metres quadrats, comptarà amb dues grans sales d’exposicions, un auditori per a 300 persones, aules polivalents i un espai familiar i educatiu, entre d’altres dotacions.

About Author

Comment here