ActualidadEn Valencià

Gandia presenta el kit de platja segura

Gandia ha presentat aquest matí el kit de platja segura. Una iniciativa posada en marxa pel departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia destinada a fer més fàcil el manteniment de la distància de seguretat a les seues platges.

Tal com ha indicat el regidor de l’àrea de Turisme, Vicent Mascarell, amb aquesta mesura el consistori pretén «traslladar a tota la ciutadania la necessitat de mantenir el distanciament social, també a la platja». El kit està compost per quatre piquetes de fusta i quatre cintes que acaben delimitant l’espai destinat a una família ocupant un espai de 16 metres quadrats.

«És un kit voluntari, no és obligatori per a passar el dia a la platja. Té un cost de tres euros i estarà disponible a partir de demà a les oficines de turisme. Amb ell pretenem fer més visible els espais perquè siga més fàcil respectar les distàncies i entre tots mantinguem la seguretat» va explicar Mascarell qui ha informat que els usuaris també s’ho poden elaborar a casa seua.

Durant tot l’estiu, les oficines de turisme distribuiran els 10.000 kits de platja segura als usuaris i banyistes que els adquirisquen en els punts de venda.

About Author

Comment here